Kampeerregelement

Wij zijn blij u als gast te mogen verwelkomen op onze minicamping ‘De Klompen’. Om het verblijf voor u, de andere campinggasten en ons zo prettig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal regels opgesteld. Wij verzoeken u vriendelijk u aan deze regels te houden:

Artikel 1- Aankomst en vertrek    

 1.1 Aankomsttijd; Vanaf 13 uur bent u welkom!

1.2 Beschikbare plek; Op het bord bij het toiletgebouw staat welke plek voor u beschikbaar is. Plaatst u uw kampeermiddel tussen de klompjes.

1.3 Bereikbaarheid; Wij zijn elke dag (behalve op zondag) van 9.45 uur tot 10.45 uur thuis. U kunt dan bij ons terecht voor vragen en/of hulp en bijvoorbeeld inschrijven (op de dag van vertrek mag u ook op dit tijdstip afrekenen). In noodgevallen zijn we (bijna) altijd te bereiken op ons 06-nummer.

1.4 Vertrektijd is voor 12 uur. Bij vertrek dient u uw plek schoon en netjes achter te laten. Op zondag kunt u wel arriveren en vertrekken, maar de betaling of inschrijving kan de dag daarvoor of daarna plaatsvinden.

Artikel 2 –  Betalen/Annulering

2.1 Betalen; Betalen kan op de dag van vertrek  tussen 9.45 en 10.45 uur. U kunt uitsluitend contant betalen. Op zondag rekenen wij niet af.

2.2 Annulering; Wij rekenen op uw komst, mocht u om een of andere reden toch niet kunnen komen, wilt u dit dan z.s.m. aan ons doorgeven? Annuleert u uw boeking minder dan 48 uur van te voren dan zult u de helft van uw verblijfkosten moeten betalen. Bij annulering brengen wij altijd €15,= reserveringskosten in rekening.

Artikel 3 – voorzieningen

3.1 Parkeren: Auto’s (motoren) parkeren op het parkeerterrein. Wij hebben een autovrij kampeerterrein. Alleen bij aankomst en vertrek mag de auto op het kampeerveld. Voor boodschappen hebben wij kruiwagens beschikbaar.

3.2  Sanitaire voorzieningen; U gebruikt het sanitair gebouw samen met andere gasten. Houd u het sanitair gebouw daarom a.u.b. extra netjes. Er mag binnen niet gerookt worden. Douchen is 0,50 eurocent.

3.3  Afval; Huisvuil, glas, metaal en papier apart scheiden in de daarvoor bestemde containers en bakken. Loos het afvalwater op de daarvoor bestemde plaats, niet in de omgeving van uw tent of caravan en niet in de sloot. Wij accepteren geen grofvuil.

3.4: Wifi; Op het kampeerveld kunt u gratis gebruik maken van het Wifi netwerk. Het netwerk is niet geschikt om video’s te bekijken, te audio streamen en/of grote bestanden te downloaden. Per verbinding is slechts 386 Kbps download beschikbaar, omdat de totaal beschikbare downloadsnelheid van 4000 Kbps  onder de andere campinggasten en ons verdeeld moet worden.

3.5 Stroomvoorziening camping; Alleen voor huishoudelijk gebruik (niet voor het opladen van elektrische auto’s ,boten en accu’s). Stroom per plaats is maximaal 1 aansluiting: 6 amp (1320 Watt ). Bij meerdaagse afwezigheid de stroomkabel bij de aansluitkast loskoppelen.

Artikel 4 – geboden

4.1  Huisdieren: Huisdieren zijn welkom, maar dit moet wel in overleg. Graag de hondenpoep opruimen omdat hondenpoep schadelijke gevolgen kan hebben voor onze koeien (dierziekten). Honden zowel op het kampeerveld als in het weiland graag aanlijnen.

4.2  Geluid op de camping; Altijd geldt dat andere kampeerders geen geluidshinder of last mogen hebben van radio, tv, hond of bezoek. Vanaf 23.00 uur dient het op de camping rustig te zijn.

4.3 Onderverhuur; Onderverhuur van kampeerplaats is alleen toegestaan na overleg met ons. Voor andere gasten dan de huurders van de standplaats wordt kampeergeld geheven.

4.4 Boerderij; U kunt gerust een kijkje nemen in de stal of op het erf. Het betreden van erf en stallen geschiedt op eigen risico. Kinderen zijn welkom onder begeleiding van hun (groot)ouders en/of verzorgers. Onze dieren mogen niet worden gevoerd.

Voor uw eigen veiligheid is het ten strengste verboden op de hooizolders of op de kuilbalen te komen.

4.5 Open vuur; Het is niet toegestaan een vuurtje te maken.

Artikel 5 – Meldplicht:

5.1 Logés evenals meegenomen boten, trailers en bijzettentjes; Wanneer er meer dan 4 bezoekers komen graag eerst even overleggen.  Bezoekers zijn gasten die langer dan 1 uur verblijven en niet overnachten. Elke Bezoeker betaalt een bijdrage in de daarvoor bestemde klomp (bij het toiletgebouw).

Artikel 6 – Beeldmateriaal

6.1 Er worden soms foto’s en filmpjes gemaakt op de camping. Hiervan kan beeldmateriaal gebruikt worden op het internet of folder. Wilt u niet herkenbaar in beeld? Meld ons dit a.u.b. dan houden we er rekening mee.

6.2 Foto’s en filmmateriaal van, over, op en/ of rond onze veehouderij en/ of bijbehorende werkzaamheden graag in overleg.

Artikel 7 – Aansprakelijkheid

U kampeert geheel op eigen risico! Mini-camping “De Klompen” is nooit aansprakelijk voor diefstal, vernieling, vermissing, letsel aan personen en dier, kampeermiddelen, vaartuigen, voertuigen, bagage en goederen op ons terrein. De recreant is jegens de ondernemer aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door het doen of (na)laten van hemzelf, zijn gezinsleden, zijn loges of door hem toegelaten bezoekers voor zover het gaat om schade die hun kan worden toegerekend.

In gevallen e/o situaties waarin dit reglement niet in voorziet, beslist de eigenaar van mini-camping “De Klompen”.

Translate »